TUNNELMALLINEN PIIRIN JOULUPUOTI

 

Desigsunnuntai -joulukauppa sai viime vuonna mahtavan vastaanoton niin kävijöiden kuin myyjienkin puolesta. Tämä vuonna Designsunnuntai toteuttaa pop up -joulupuodin yhteistyössä Seinäjoen Piirin kanssa.

Piirin alue on kaunis ja historiaa huokuva kaupunginosa lähellä Seinäjoen keskustaa. Piirin alueella toimi lähes 100-vuotta Törnävän sairaala. Alueen sairaalakäyttö on nyt päättynyt ja alueelle on muodostumassa yritysten, asukkaiden, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin keskittymä. Tällä hetkellä alueella toimii jo noin sata eri toimijaa, joiden joukossa on mm. teatteri, kirkko, koulu ja leipomo.

Joulupuoti avataan Piirin alueen portilla sijaitsevaan, vuonna 1928 valmistuneeseen, juhlatilanakin toimivaan Seurala-rakennukseen. Seurala on juuri remontoitu, ja sen tilat huokuvat eleganssia ja arvokkuutta. Joulupuodin tunnelma on ainutlaatuinen. Täällä mieli rauhoittuu ja voi hetken hengähtää arjen kiireiden keskellä. 

Puodissa asiakkaitamme palvelee myös kahvila, jossa voi ostosten lomassa nauttia kupin kuumaa kera suolaisten ja makeiden herkkujen.

Tervetuloa tunnelmoimaan ja tutustumaan kotimaisen designin valikoimaamme.

 

Piirin joulupuodin löydät osoitteessa Seuralantie 3, Seinäjoki.

Olemme avoinna seuraavasti 10.-23.12.2021 (kahvila palvelee kaikkina aukioloaikoinamme).

ma-pe  10.00-19.00

la 10.00-18.00

su 12.00-16.00

Tutustu mukana oleviin yrityksiin TÄSTÄ

Piirin alueeseen voit tutustua tästä www.piirille.fi